Menu

Faciliteiten

Uitleendiensten

Tijdens je carrière aan KASK & Conservatorium moet je heel wat opdrachten en projecten tot een goed einde brengen. Ook op technisch vlak wil de school je daar optimaal bij ondersteunen. Verspreid over de campussen en de gebouwen vind je daarom verschillende uitleendiensten van technisch materiaal. Studenten, docenten en onderzoekers kunnen er een breed gamma aan benodigdheden ontlenen, van basismateriaal (bv. eenvoudige projectoren) tot zeer gespecialiseerde apparatuur (bv. professioneel filmmateriaal).

De volledige catalogus van alle uitleendiensten is online raadpleegbaar op uitleendienst.schoolofarts.be. Inloggen doe je met je standaard HoGent-gegevens. De beheerder van de uitleendienst bekijkt je aanvraag en laat je vervolgens zo snel mogelijk iets weten. 

Alle info vind je in de brochure Uitleendiensten. Bekijk ook de inventaris en het ontleningsreglement.

Printmogelijkheden

Het afdrukken van partituren of grafisch werk is een onontbeerlijk onderdeel van heel wat opleidingen. Studenten en docenten kunnen beschikken over grote print-scan-kopieertoestellen aan de KASK-bibliotheek op de campus Bijloke en op de eerste verdieping in het Conservatorium. Een studenten- of personeelskaart geeft toegang tot het betaalsysteem. De procedure om te printen kan je terugvinden op Chamilo. Je studentenkaart herladen kan op epurse.hogent.be.

In de meeste ateliers zijn A4- of A3-printers en –scanners aanwezig. Het gebruik daarvan wordt afgesproken binnen het atelier.

Er zijn ook grootformaatprinters beschikbaar:
- In het Printatelier Fotografie op de 1e verdieping van het Marissal-gebouw op de campus Bijloke. Betalen gebeurt ook met de studenten- of personeelskaart. Toegankelijk voor alle studenten binnen de openingsuren.
- Voor planafdrukken in Computerlokaal 1 op de 1e verdieping van het Pauli-gebouw op de campus Bijloke voor studenten Interieurvormgeving.
- In het printatelier Grafisch Ontwerp op de 2e verdieping van het Marissal-gebouw op de campus Bijloke voor de studenten Grafisch Ontwerp, Mode, Textielontwerp en Multimediale vormgeving na afspraak met de ateliercoördinator.
- In het atelier Grafiek op de 2e verdieping van de Kunsttoren voor de studenten Vrije kunsten, Grafisch ontwerp, Mode, Textielontwerp en Multimediale vormgeving na afspraak met de ateliercoördinator.